• Aggódnom Kellene?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        A párommal együtt voltunk, és amikor betettem nagyon fájt neki. (ez nem az első alkalom volt). Együttlét közben kiment a párom pisilni és vérezett ami nem egy csepp volt. De normális piros volt. Aggódok hogy ez mitől lehet? Terhességet kizárhatjuk? Ilyen nemfordul elő hogyha valaki terhes? Fogamzásgátlót szed a párom (jangee) volt menstruációja is, és még gyakran óvszerrel is védekezünk, de ha mégsem használnánk akkor pedig megszakításost modszerrel védekezünk tabletta mellett ugyebár. Előre is köszönöm a válaszát!

        Dr. Kiss György válasza a Aggódnom kellene ? témában

        Tisztelt Kérdezőm ! A terhességet otthon, reggeli első vizeletből elvégzett terhességi teszt / gyógyszertárakban vehető /kizárhatja,ha negativ / egy csik / akkor aggodalomra semmi ok. Valószinü, hogy a nőgyógyászati és ultrahang vizsgálattal a vérzés eredetére is választ lehet kapni,ezt akkor vegyék igénybe, ha a vérzés megismétlődne. Mindent jól csinálnak, de valóban fő az óvatosság ! Üdvözlettel: dr.Kiss.


        Kérdés: 2017. október 12., 18:52; Megválaszolva: 2017. október 12., 19:27

      • Kérdések és válaszok a témakörben: