• Hüvely fertőzés

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Üdvözlöm! 24 éves vagyok és már régóta van egy fertőzésem. Volt hüvelykenet vételem és nem találtak se gombát se baktériumot. Valami mégis tüneteket okoz. Viszket a külső szeméremtestem a hüvelybemenet és a hüvelyem is. Folyásom időszakosan van átlátszó néha fehér folyás. Néha sok néha kevés. Ha megfájdul a hasam akkor van fehér folyásom és erősen viszketek. Ritkán a nagyajkakban előjön néhány pici csomó de elmúlnak. A hüvelyemben mélyen észrevettem egy nagy gombócot is. Az együttlét is fájdalmas.a hüvelyem is szokott fájni szúrni.A végbélnyílásom is viszket összefüggésben lehet? A méh és a petefészkem is fáj néha. A derekam is szokott. Kellemetlen ha hozzá ér a fehérnemú. E.coli van a vizeletemben azt tanácsolták igyak sokat és sokat járjak wc-re. Késik a menzeszem de nem vagyok terhes csináltam tesztet a felfázás okozhatja? Fájnak a melleim is. A közeljövőben gyeremeket szeretnénk a párommal. Mi okozhatja? Köszönöm a választ

        Dr. Kiss György válasza a hüvelyi és alhasi panaszok témában

        Tisztelt Hölgyem ! Javasolnám, hogy a nemi uton terjedő kórokozókat is vizsgálják meg /Chlamydia,HPV,Ureaplasma, Micoplasma, Gardnerella, Atopóbium /, ezeket csak az uj PCR labortechnológiával lehet kimutatni, és azóta van tudomásunk róla, hogy a női panaszok hátterében gyakran ezek állnak. A hüvelyben mélyen elhelyezkedő gombóc tisztázása céljábol szakorvosi vizsgálat szükséges. Leirása alapján valószinü nincs komolyabb baj, de a "babaproject " előtt valóban tisztázni kell a dolgokat. Üdvözlettel: dr.Kiss.


        Kérdés: 2017. szeptember 17., 13:49; Megválaszolva: 2017. szeptember 21., 09:49

      • Kérdések és válaszok a témakörben: