• Alacsony tesztoszteron

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Üdvözlet, nekem olyan problémám van,hogy a soha semmi gondom nem volt a menstruációmmal,soha nem szedtem fogamzásgátlót,és két hónapja menstruáció előtt 2héttel elkezd,hol barnás,hol rózsaszínes,hol meg véres váladék folyni,és egészen a menstruációmig tart,aztán elmúlik. Ilyenem még soha nem volt ezért aggódom. Az sztk-ban azt mondták ez normális,elmentem díjköteles nőgyógyászhoz is,aki elküldött vérvizsgálatra,a hormonokra gyanakodott,végül kiderült jók az eredményeim,kivéve a tesztoszterin szintem túl alacsony,azaz:2.21-4.16 között kellene legyen nekem meg 0,68-nál kisebb. Kérdésem mit jelent ez,mihez kezdjek,kell szednem valamit,kell mennem további vizsgálatra? Utána olvastam,de semmi értelmeset nem találtam. Várom válaszát. Előre is nagyon köszönöm. Üdv, Ildikó

        Dr. Pétervári László válasza a Nőgyógyászati betegségek témában

        A vérzési rendellenesség oka nagy valószínűséggel hormonális,a peteérés hiánya. A gyulladás kizárása után,gyógyszeres kezelés jön szóba. Nőgyógyász szakorvos felkeresése tanácsos.


        Kérdés: 2017. szeptember 11., 14:30; Megválaszolva: 2017. szeptember 11., 15:36

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        Tisztelt doktor! Két hete lefeküdtem egy férfival, igaz nem vedekeztünk, azonban ő végig száraz volt( nem tapasztaltam elonedvet, többször is néztem) illetve később orálisan "ment el" azóta semmilyen rosszullétet, émelygést nem tapasztalok,...
        Tisztelt Főorvos úr! Körülbelül 1 hónappal ezelött ìrtam önnek a Nuvaring hüvelygyűrűvel kapcsolatban. Elkezdtem használni, de aurás migrén miatt sajnos abba kell hagynom. Beleket is érintő endometriózis műtétig orvosi javaslatra le kell...
        Jó napot! Azért fordulok önhöz mert császármetszesel szültem a kislányom 7 hónappal ezelőtt. Sajnos azóta nagyon megváltozott a szexuális életünk a párommal mert nekem rettenetesen fáj a közösülés amivel eddig semmi gond nem volt. Voltam...