• Még egy kérdés

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Nő/Úr! 08.06-án tettem fel kérdésemet vajon normális ez címen. Azóta már meg is műtöttek.Hysteroscopia+szondavizsgálat+curettage, sajnos nem tudtam távozásom előtt az orvossal beszélni, a szövettani eredmény két hét múlva lesz kész, majd akkor. Szeretném ha a zárójelentésem alapján kaphatnék választ Öntől. Folyadék hysteroscopia:medium NaCl. Uterus ürege egységes, mindkét oldalon szabályos résszerű tubaszájadék, nyálkahártya vaskos,hyperplasiás jellegű. Ha ezek nem kórosak akkor mi okozhatta panaszaimat? Válaszát előre is köszönöm!

        WEBBeteg szakértő válasza a zárójelentés témában

        Kedves Kérdező!

        A leírtakból csak az átlagosnál vastagabb méhnyálkahártya emelhető ki, de ez nem kóros. A méh ürege egységes, a kürtök szájadéka normális. Hogy panaszai hátterében mi volt, azt sajnos nem tudom megmondani.

        Üdvözlettel: Dr. Juhász A. Gábor 

         
           
         
         


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2008-08-12 20:41:30; Megválaszolva: 2011. augusztus 03., 19:14

      • Kérdések és válaszok a témakörben: