• Baba-védelem

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor úr! Ápolónőként dolgozom egy belgyógyászati csecsemő-és gyerekosztályon, ahol elég vegyes a beteganyagunk(gastroenteritis, laryngitis, obstruktív bronchitis, különböző eredetű lázas infekciók, kiütések.) Párommal kisbabát szeretnénk most már, ezért az lenne a kérdésem, hogy ha nekiállunk a próbálkozásnak, onnantól kezdve ajánlatos-e szájmaszkban dolgoznom mindaddig , amíg nem lesz egy pozitív teszt a kezemben,vagy ráérek akkor maszkot húzni, ha már biztos úton van a kicsi? Mikortól árthatnak neki ezek a kórokozók? Már a terhességi teszt jelzése előtt is? Vagy csak a beágyazódás után? Válaszát előre is köszönöm!

        Dr. Pétervári László válasza a Nőgyógyászati betegségek témában

        A fogamzástól,a várandóság alatt jön szóba az esetleges fertőzés elleni védekezés. Addig csak az általános megelőzésre érdemes odafigyelni.


        Kérdés: 2017. szeptember 07., 15:01; Megválaszolva: 2017. szeptember 07., 20:25

      • Kérdések és válaszok a témakörben: