• Mitől viszket ès èg a külső nemiszervem?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Körülbelül 1 hónapja vettem észre,hogy a nagyajkaknál megvan repedve a bőröm és kipiroslik,viszket,ég,néha még véres is lesz. Volt egy olyan panaszom is hogy kivolt száradva a külső nemiszervem nagy része! (Ami már elmúlóban van) 16 éves vagyok és nem volt szexuális kapcsolatom! Sokszor észlelek folyást is odalent! Nem szeretném közölni barátokkal,családtagokkal!Ezért fontos lenne a segìtség! Esetleg valami gyógymód vagy megoldàs? Ui: képet sajnos semmilyen formában nem küld el! Előre is köszönöm!

        Dr. Szalóczy Péter válasza a hüvelygyulladás témában

        Kedves Kérdező! Biztosan gombás fertőzése van a hüvelyben, ami nem feltétlen függ össze aktív szexualitással. Írasson fel bármely orvossal ha lehet Diflucan Vagy Mycosist 150 milligrammos kapszulát szájon át bevenni, egyetlen szemet, használjon lent Canesten Combi recept nélkül kapható krémet és hüvelykapszulát, előbbit kívülre és amennyire lehet a hüvelybe is feljuttatva, a hüvelykapszulát három egymást követő este próbálja minél magasabbra hüvelyébe juttatni ha szűkek is még a viszonyok. Ha nagyon kell, keressen fel egy nőgyógyászati rendelőt.


        Kérdés: 2017. szeptember 02., 21:30; Megválaszolva: 2017. szeptember 09., 19:44

      • Kérdések és válaszok a témakörben: