• Terhes lehetek ?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Üdv! 4 napja védekezés nélküli együtlétem vol. A parnerem altalabbszaraz volt nem tapasztaltam bala elonedvet, illetve nem is bennem "ment el" hanem joval utanna maskepp. Ez csutortokon volt, ma vasarnap pettig utan, nagyon enyhe verzes volt de csak akkor vettem eszre ezt azota nem semmi verzes . Ez is nagyon enyhe volt. A mensesem az most mult el, mielott lefekudtunk elotte ket-harom nappal ert veget. A naptaram szerint nem voltam termekeny akkor minor megtortent, ma elvileg az vagyok . Mitol lehet ez az enyhe verzes , erosen csinatunk ? Felserthettuk? Vagy terhes vagyok?? Mindemellett ez az enyhe verzes elo szokott fordulni nalam de csak menszesz elott ezert fucsa nekem hogy most utanna is .. iesetleg az , hogy a vizeletem is irtozatos szagu mar majus ota ez egy regebbi problema koze lehet hozza ?

        Dr. Kiss György válasza a menses témában

        Tisztelt Hölgyem ! Javaslom, hogy otthon reggeli első vizeletből végezzen terhességi tesztet. Ha ez negativ /egy csik / akkor javaslom a nőgyógyászati vizsgálatot a vérzés tisztázására és hüvelyi ultrahang vizsgálatot is. Üdvözlettel: dr.Kiss.


        Kérdés: 2017. augusztus 21., 00:41; Megválaszolva: 2017. augusztus 22., 18:20

      • Kérdések és válaszok a témakörben: