• Fájdalmas szeméremtest

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Úr! Másfél hónapja, egyik napról a másikra tapintásra fájdalmassá vált a szeméremtestem, először csak egy kisebb területen, most már mindenhol (nagyajkak, kisajkak), továbbá a végbél környékén a fenekem is. Egész nap égő, fájdalmas érzést tapasztalok. Ha a nadrág hozzáér a nemi szervemhez, az is nagyon tud fájni. Viszketésem vagy folyásom nincs, ránézésre semmi szokatlant nem látok az érintett területen. Egy-két vágásszerű piros csík volt pár napig, de arra gondoltam, hogy ez talán csak a borotválkozástól vagy kiszáradástól volt, ezek el is múltak nagyon rövid idő alatt. Vizeletürítéskor nincs gond és lázam sincs. Stabil partnerem van évek óta. Az alhasamnál a jobb oldalon érzek még fájdalmat. Canestent próbáltam, nem használt. Még nem jutottam el orvoshoz és sajnos még pár hétig nem is tudok, mert jelenleg külföldön tartózkodom. Mi lehet a probléma oka, mennyire aggódjak és mivel tudnám átmenetileg kezelni? Válaszát előre is nagyon köszönöm.

        Dr. Szalóczy Péter válasza a szeméremtest táji gyulladás témában

        Kedves Kérdező! Mindenképpen mielőbb mutassa meg helybeli orvosnak, sokféle ok lehet, de felelőtlenség lenne messziről látatlanul diagnosztizálni vagy terápiás tanácsot adni. A dolog kellemetlensége miatt ne várjon ezzel. Ne legyen még csúnyább, vagy nehezebben helyrehozható.


        Kérdés: 2017. augusztus 19., 10:10; Megválaszolva: 2017. augusztus 19., 18:13

      • Kérdések és válaszok a témakörben: