• Nuvaring fogamzásgátlót lehet alkalmazni az alábbi módon?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Főorvos úr! Az alábbi kérdéssel fordulok önhöz. Sajnos visszajött a már korábban műtött endometriózisom, ami sajnos mostmár a beleket is érinti, és az újabb műtétig fogamzásgátló gyógyszert kell szednem szünet nélkül, hogy a menstruációs ciklusaim elmaradjanak. Én a Nuvaring hüvelygyűrű alkalmazását beszéltem meg az orvossal, mert sajnos gyomorproblémák miatt a tabletták szedését le kellett redukálnom. A gyógyszer tájékoztatón az áll, hogy a menstruáció 1-5 nap között kell használni a gyűrűt, de sajnos én erről lecsúsztam, és a 10. naptól tudnám csak használni. Mit gondol ön erről, ha a 10. napon kezdeném használni? Lenne valamilyen káros hatása? Nem szìvesen várnék még egy ciklust, mert akkora fájdalmam van a menstruáció alatt, hogy 3-4 napra munkaképtelen vagyok és a munkahelyem ezt nem tolerálja. Válaszát előre köszönöm

        Dr. Kiss György válasza a Nuvaring fogamzásgátlót lehet-e alkalmazni az alábbi módon? témában

        Tisztelt Hölgyem ! Kérem, holnap helyezze fel a gyürüt és használja folyamatosan. Ha kezdetben pecsétlő jellegü vérzést észlelne, ne ijedjen meg a folyamatos gyürühasználat mellett ez meg fog szünni. Van már forgalomban fogamzásgátló tapasz is, kérem nézzen utána az interneten. Üdvözlettel:dr.Kiss.


        Kérdés: 2017. július 30., 16:08; Megválaszolva: 2017. július 30., 21:50

      • Kérdések és válaszok a témakörben: