• Mennyire biztonságos?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor úr! Mennyire biztonságos az hogy a fogamzásgátló mellett barnás folyásom van néha a folyásomban kis piros maszat látható és melleim érzékenyek?! Amikor együtt vagyunk a parommal van hogy fáj az aktus, bár nem sokszor tudunk együtt lenni mert messze dolgozik és arra gondoltam hogy lehet azért fáj mert nem rendszeres az együttlét meg lehet nem "illünk úgy össze".. Márciusban kezdtem újra szedni a Jangee0.02 fogamzásgálót, egy évet hagytam ki előtte, 3 évig szedtem. Bogyóból nem hagytam ki egy darabot se mindig figyelek erre. 4db van még a gyógyszerből és most is érzékelem ezeket a tüneteket amiket leírtam. Köszönöm mielőbbi válaszát.

        Dr. Pétervári László válasza a Nőgyógyászati betegségek témában

        A leírt tünetek gyulladásra utalnak. Nőgyógyászati szakvizsgálatra,gyógyszeres kezelésre van szükség. Keressen nőgyógyászati szakrendelést panasza miatt.


        Kérdés: 2017. július 12., 23:15; Megválaszolva: 2017. július 14., 21:55

      • Kérdések és válaszok a témakörben: