• Fogamzásgátlás

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Úr! Tanácsot szeretnék kérni Öntől, hogy milyen fogamzásgátlási módszert javasol. Eddig már 3 éve folyamatosan a Rezia hormontablettát szedem és azóta szinte eltűnt a libidóm, és ez a kapcsolatomat is megviseli. Esetleg valami kisebb hormon tartalmú készítménnyel próbálkozzak, vagy érdemes lenne a hüvelygyűrűt kipróbálnom? Nem szültem ezért spirálom nem lehet és óvszerrel nem szeretünk védekezni. Remélem tud segíteni, mert már kétségbe vagyok esve. Válaszát előre is köszönöm szépen. Sms kód: Z74D

        Dr. Kiss György válasza a Fogamzásgátlás témában

        Tisztelt Hölgyem ! Elképzelése jó,valóban érdemes lenne a hüvelygyürüt kipróbálnia. Véleményt azonban,csak 2-3 hónap után lehetne megfogalmazni. A fogamzásgátlás a nők számára egy "kényszerpályára" ,tökéletes megoldás sajnos nincs. Üdvözlettel:dr.Kiss.


        Kérdés: 2017. július 07., 16:14; Megválaszolva: 2017. július 07., 22:16

      • Kérdések és válaszok a témakörben: