• Gyógykaparás

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kedves Doktor úr! Júnis elején volt egy gyógykaparásom. Ez úgy kezdődött, hogy először sok volt a sárga folyás, majd el kezdtem vérezni. A nőgyógyász adot vérzés csillapított, de egy hét után sem mult el, így vissza mentem. Előtte voltam méhnyakrákszűrésen, aminek az eredménye P2 lett. Így gyógykaparást ajánlott a nőgyógyász, de előtte megnézték ultrahanggal a hüvelyt nem találtak semmi elváltozást. A gyógykaparás után, mondta a nógyógyász, hogy 2 kis polypot vettek ki. Most jött meg a szövettani eredményem, amire azt mondta az orvos, hogy nincs semmi elváltozás, nincs semmi gond. Viszont érdekelne, hogy mi jelent a szövettani eredményben: A stroma chronicus lobsejtes beszűrődést mutat. Valamilyen gyulladást jelenthet? Válaszát előre is köszönöm!

        Dr. Pétervári László válasza a Nőgyógyászati betegségek témában

        A méh szövetének krónikus gyulladását jelenti. Gyógyszeres kezelés/antibiotikum/ a gyulladás megszüntetésére jön szóba.


        Kérdés: 2017. július 01., 17:31; Megválaszolva: 2017. július 01., 22:20

      • Kérdések és válaszok a témakörben: