• Leletem értékelése,Szükséges-e progreszteron pótlása

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Úr!3éve küzdök menstruációs próblémával.26napos a ciklus,1-2napon erőteljes,hirtelen hullámokban jön.Hajhullással,éjszakai alvászavarral küzdök.Peteéréskor alhasi fájdalmaim vannak,szédölgök,fejfájás kíséri.Stresszes vagyok.Orvosom Norcolut szedését javasolta.Vajon ez megoldja a próblémáimat?Ezzel a gyógyszerrel nem okozok még több bajt?Válaszát előre is köszönöm Lelet:ciklus 3.napján készült;ft4 13,8;tsh 1,04;fsh 5,9;Lh2,5;prolatkin106;ösztradiol 182,5;progreszteron2,15;shbg 52,9;tesztoszteron 1,200;dhea-s4,3;kortizol 332,0 dèlelőtt 10.40kor.Sajnos nem tudtam a teljes leletet feltölteni,mert nem engedi a rendszer.

        Dr. Kiss György válasza a menses zavar témában

        Tisztelt Hölgyem ! A hormonpanell értékek normálisnak mondhatók, külön hormonpótlást talán nem szükséges. A menstruációs zavarok csökkentésére a természetgyógyász boltokban található termékeket ajánlanám, valamint a várható menstruáció előtt 1-2 nappal bevett vizhajtóval / 1 szem/ is enyhiteni lehetne a tüneteken. Üdvözlettel: dr.Kiss.


        Kérdés: 2017. június 28., 17:29; Megválaszolva: 2017. június 30., 10:42

      • Kérdések és válaszok a témakörben: