• Szövettani lelet

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt doktor Úr!Május végén volt egy konizációs,és egy laparokoszpiás műtétem 8 cm-es petefészekciszta miatt.A konizációt HISL CIN 3 miatti citológiai eredmény végett ami HPV tipizálással is történt ami szerint rákkeltő,de nem a leginkább 16,vagy 18-as,tipust állapitottak meg.Mivel sajnos a konizáció miatt utóvérzés lépett fel,és kisműtére volt szükség ezért igy a 6 hetes vizsgálat is csúszik.A szövettant megkaptam,de sajnos nem a műtétet végző orvos adta át szabadság miatt,ezért a feltett kérdéseimre azt a választ kaptam hogy a beteg részt eltávolitották,és majd a kontrolon az orvosom ad felvilágositást.Ezért csatolom Önnek a szövettani leletet,és kérném a segitségét az értelmezésében. .Az immunrendszerem erősitésére Béres -cseppet,és lizint is szedek.Köszönöm a segitségét,és tanácsát is szivesen fogadom a teljes gyógyulásom érdekében.Tisztelettel:Sallai Andrea

        Dr. Pétervári László válasza a Nőgyógyászati betegségek témában

        A szövettani lelet :-a méhnyakról kórosat nem írnak le.Az épben történő eltávolításról nem tud nyilatkozni mert hám fosztott részt kapott feldolgozásra. -méhtestből vett szövettan normális. Tehát kórosat nem tartalmaz a szövettani lelet,mivel nem az épben lett eltávolítva,ismételt kimetszés vagy szoros cytológia kontroll javasolt.


        Kérdés: 2017. június 27., 10:04; Megválaszolva: 2017. június 27., 17:04

      • Kérdések és válaszok a témakörben: