• PCO-Barátcserje kapszula

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Erdeklodnek, hogy amennyiben PCO eseten szedem a detralexet es erosek a mestruacios gorcseim illetve eroteljes a verzes is, a gyogyszer mellett szedhetem-e a Baratcserje kapszulat, vagy a ketto egymast kizaro ok? Amennyiben igen, abbahagyhatom-e a detealexet a Baratcserje kura idejere? Valaszukat koszonom!

        Dr. Kiss György válasza a PCO témában

        Tisztelt Hölgyem ! Az Ön által emlitett szerek közül a Barátcserje inkább a hormonháztartásra fejt ki kedvező hatást / Prolaktin szint csökkentés/ , mig a Detralex inkább az érrendszerre hat. A kettő , együttes szedésére nem ismeretes kontrainikáció. Mindkettő inkább életminőség javitónak számit . Üdvözlettel: dr.Kiss.


        Kérdés: 2017. június 19., 12:06; Megválaszolva: 2017. június 24., 19:41

      • Kérdések és válaszok a témakörben: