• Missed abortusz után

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor úr/ nő! 2017. 06.04 volt vetélésem amit műszeresen kellett befejezni. A terhesség pont azon a napon volt 11 hetes. Arra lennék kíváncsi, hogy mikor lehetne leghamarabb próbálkozni újra. A műtét óta a pecsételő vérzés elmúlt semmilyen görcsök nincsenek és az ultrahang vizsgálaton is minden rendben találtak. Előre is köszönöm válaszát. Tisztelettel Dóra

        Dr. Kiss György válasza a gyermektervezés témában

        Tisztelt Hölgyem ! 3-4 normális ciklus után már semmi akadálya nem lehet a babaprojektnek. A legfőbb az, hogy Ön, psychésen fel tudjon készülni az ujabb fogantatásra. A prenatalis diagnosztikai lehetőségeket- kromoszóma rendellenesség kizárása- ezen idő alatt viszont ajánlott igénybe venni ! Kérem, éljen vele ! Üdvözlettel: dr.Kiss.


        Kérdés: 2017. június 15., 10:59; Megválaszolva: 2017. június 24., 19:21

      • Kérdések és válaszok a témakörben: