• Kell-e orvoshoz fordulnom ezzel?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Hölgyem! Azzal kapcsolatban szeretnék kérdezni, hogy a vaginámnál egy furcsa "bőrlebeny" van a kisajkak mögött. Kicsit olyan nekem, mintha körben a bőr leszakadt volna félig, nem tudom, hogy ez lehetséges-e. Abból következtettem erre, hogy a csikló és a húgycső között van egy kis csíkban egy rész, amihez "nem kapcsolódik bőr", de kicsit "kidudorodik", nem nagyon. Ha ez valóban így lenne, akkor sem hiszem, hogy ez mostanában történt, mivel nem tapasztalok sérülést sehol sem, de csak pár napja figyeltem fel rá. Panaszaim sincsenek, talán csak annyi, hogyha benyúlok amellé a kis lebeny mellé, kicsit fáj, de nem nagyon, éppen hogy csak csíp. A kérdésem az lenne, hogy ezzel érdemes, vagy kell-e orvoshoz fordulnom? Válaszát előre is köszönöm! Daniella

        Dr. Szalóczy Péter válasza a szeméremtesti képlet témában

        Kedves Daniella! Ma péntek van,és ha lehet még ma mutassa meg magát nőgyógyásznak, vagy urológusnak. Nem mintha nagy baj lenne a késlekedés, de ne legyen a hétvégéje bizonytalanságban. Ez egy nagyon bonyolult fejlődésű, és magzati korban összeilleszkedésű testtáj, több kisebb nagyobb hibával. Ha kell, korrigálhatók. Lehet, hogy sak felszíni kezelést igénylő hámhiba. menjen orvoshoz!


        Kérdés: 2017. június 11., 20:06; Megválaszolva: 2017. június 16., 10:02

      • Kérdések és válaszok a témakörben: