• Mi okozhat csak az egyik oldali kisajakon pirosas fájó csípő duzzanatot

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Jó napot Dr.úr Arra szeretnék választ kapni hogy ,tegnap esti együttlét után reggelre a bal oldali kisajkam kicsit fájt érzékeny lett és enyhén feldagadt délutánra már ahogy mászkáltam már kétszer akkorára duzzadt és ha bármi hozzáért erős szúró fájdalmat érzek bekentem mycosolon krémmel amit egy fél évvel ezelőtti gombás fertőzésre kaptam utánna kicsit jobb lett de még fájt máskor is fordult már elő ilyen velem kb három négy nap alatt múlik el a kérdésem az lenne hogy,lehet e ennek valami komoly oka vagy csak úgy begyullad és kész?Hozzátenném hogy a gát környékén is szokott néha ilyen égető fájó érzésem lenni az is elmúlik pár nap alatt.Öt éve ugyanazzal a férfival vagyok nincs mással intim kapcsolatom gyermeket szeretnék és kezd aggasztani hogy hol gombás fertőzésem van hol a gátam fáj emmellé még Pcos em is van és egy bennem megbúvó egy évben kétszer kijövő vaginális herpesz kb Három havonta valami bajom van pár napig.kérem adjon tanácsot mit tegyek válaszát előre is köszönöm.

        Dr. Pétervári László válasza a Nőgyógyászati betegségek témában

        A leírtak alapján ez lehet a hüvelybemenetben lévő mirigy/Bartholin/gyulladása,vagy a hüvelygyulladás miatt is.Szakorvosi vizsgálat tanácsos,a pontos ok meghatározására és megfelelő kezelés kiválasztására.A kezelés lehet gyógyszeres.A Bartholin mirigy gyulladása,esetleg kialakult tályog beavatkozást igényel,megnyitása szükséges lehet. Keressen fel nőgyógyászati szakrendelőt.


        Kérdés: 2017. június 10., 11:32; Megválaszolva: 2017. június 12., 22:16

      • Kérdések és válaszok a témakörben: