• Rigevidon folyamatos szedése

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Úr! Okozhat-e valamilyen problémát (pl.bővebb megvonásos vérzés, méhtest rák kockázatának növekedése stb), ha a Rigevidon tablettát rendszeresen 2 hónapig folyamatosan szedem? Válaszát köszönöm.

        Dr. Szalóczy Péter válasza a Rigevidon szedése témában

        Kedves Kérdező! Nem tudnék okot találni az Ön életkorában a Rigevidon két hónapos szedésének, mely egy régebbi, nem korszerűen kis dózisú fogamzásgátló szer. Menopauza elő tüneteknek nem (!) gyógyszere. Több szervre lehet nem kívánatos hatása, nem elsősorban rák keletkezés vonalán, főleg, ha esetleg ön dohányzik is.


        Kérdés: 2017. június 06., 11:53; Megválaszolva: 2017. június 07., 15:58

      • Kérdések és válaszok a témakörben: