• Rigevidon folyamatos szedése

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Úr! Okozhat-e valamilyen problémát (pl.bővebb megvonásos vérzés, méhtest rák kockázatának növekedése stb), ha a Rigevidon tablettát rendszeresen 2 hónapig folyamatosan szedem? Válaszát köszönöm.

        Dr. Szalóczy Péter válasza a Rigevidon szedése témában

        Kedves Kérdező! Nem tudnék okot találni az Ön életkorában a Rigevidon két hónapos szedésének, mely egy régebbi, nem korszerűen kis dózisú fogamzásgátló szer. Menopauza elő tüneteknek nem (!) gyógyszere. Több szervre lehet nem kívánatos hatása, nem elsősorban rák keletkezés vonalán, főleg, ha esetleg ön dohányzik is.


        Kérdés: 2017. június 06., 11:53; Megválaszolva: 2017. június 07., 15:58

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        2015.október 11-én kisfiam született.5 hónappal később terhes lettem.Éreztem,hogy valami nincs rendben.8 hetes ultrahangon az orvosom nagy nehezen egy ökölnyi nagyságú miómát talált a baba mellett.A terhesség megszakítást ajánlotta.Azt...
        Tisztelt Doktor Úr/Nő! 29 éves vagyok, januárban hagytam abba a fogamzásgátló szedését 8év után.A ciklusom viszonylag hamar beállt 28-29 napra, a mennyisége soha nem volt sok. Áprilisban cisztákat talált a nőgyógyászom a petefészkeimben,...
        Tisztelt Doktor Úr! Pár héttel ez előtt változtattam étkezési szokásaimon, melyben teljesen kivontam étrendemből a fehér lisztet (kenyér, zsemle minden pékáru) valamint a cukrot. Ezzel párhuzamban megittam minden nap az ajánlott mennyiségű...
        Tisztelt Doktor Úr/Nő! 3 hete nőgyógyászati rákszűrésen vettem részt, ahol kiderült, hogy LSIl elváltozásom, HPV fertőzésem van. Akkor a nőgyógyászom erős hüvelykúrát írt fel nekem ( Klion D hüvelytabletta és Klion tabletta), valamint...
        Kedves Doktor Úr! 2010-ben volt nőgyógyászati műtétem, jobboldali petefészek cisztát távolítottak el. Nem endometriózis volt, hanem bevérzett sárgatest. Előzmény: már 14 éves korom óta egészen 25 évesig fogamzásgátló tablettát...
        Tisztelt Doktor Úr! Pár hete észrevettem hogy orgazmus közben vélhetően a csiklómban (vagy elképzelhető hogy a hugycsövemben ) egy igen erős szúró fájdalom lesz. Kezeltem magam gomba ellen illetve Nolicinnel amit a gyakran visszatérő...
        Üdv! 4 napja védekezés nélküli együtlétem vol. A parnerem altalabbszaraz volt nem tapasztaltam bala elonedvet, illetve nem is bennem "ment el" hanem joval utanna maskepp. Ez csutortokon volt, ma vasarnap pettig utan, nagyon enyhe verzes volt de csak...
        19 éves lány vagyok, akit 16 éves korától kezdett érdekelni a súlya és a kinézete. Ez volt 2014 nyarán ekkor el is kezdtem sportolni és egészségesen táplálkozni. 53 kg voltam és a nyár alatt 48 kg-ra sikerült lefaragni magamat. Ekkor...