• Nagy baj lehet?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor úr! Április 12.en jött meg a vérzésem,ez normálisan 7 napig volt,de volt olyan hogy 9-10 napog tartott..aztán május 9.en jott meg a menszeszem,ami elejen elenk piros majd picit sotetebb volt. Altalaban,dtartos vérzések is voltak..a gond,amitol megijedtem,hogy miutan 19en elmult,ez is 10 nap volt,de màjus 27 en barna,pecsetelo verzesem lett,mikor pisilisvutan torlom,van hogy piros de altalaban kicsit nyulos,es barna,de csak pecsetelo...ami már viszont 14 napja tart,nem mulik de meg sem jon rendesen csak pecsetel,meg nem volt ilyen,es felek hogy komoly bajom van.A nogyoygaszom pedig csak jovohetre adott idopontot.On szerint nagy baj lehet? Koszonom valaszat! Tisztelettel!

        Dr. Pétervári László válasza a Nőgyógyászati betegségek témában

        Nőgyógyászati szakvizsgálat,rákszűrés javasolt,a méh szövettani vizsgálat is mérlegelendő.Ez rendben van,akkor gyulladás és hormonális ok is okozhatja. A pontos okot a nőgyógyászati vizsgálattal lehet megmondani és a megfelelő kezelési módot választani.


        Kérdés: 2017. június 06., 05:53; Megválaszolva: 2017. június 06., 21:28

      • Kérdések és válaszok a témakörben: