• Menstruáció

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kedves Doktor ur. 10 napja van meg a menzeszem de 3 napja szinte csak pecsétel. 11 hete szültem az elözö menzeszem 5 napig tartott viszont nem szoptatok igy az orvosom felirt fogamzásgátlót lindinette 20. Normális lehet ez a menzesz vagy mindenképp érdemes lenne inkább orvoshoz mennem. Fájni nem fáj semmim viszont valoszinü volt egy enyhe felfázásom ami 3 nap alatt átment rajtam. Válaszát előre is köszönöm

        Dr. Pétervári László válasza a Nőgyógyászati betegségek témában

        A szülés után ez előfordul.Hormonális oka van,a sárga test hormon hiánya. Ez rendeződni fog,néhány ciklus alatt. A fogamzásgátló szedése segíti a rendezödést, ha jelenleg szedi. Tíz napnál elhúzódóbb,21 napon belüli vérzés esetén szükséges szakorvos felkeresése tanácsos.


        Kérdés: 2017. május 29., 13:24; Megválaszolva: 2017. május 31., 07:49

      • Kérdések és válaszok a témakörben: