• Viszketes

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt doktor ur! Menstruacio utan ego viszketest tapasztaltam a huvelybemenetemnel,illetve sutott Elkezdtem hasznalni a klion d 100 Huvelykupot Amikor felhelyezem nem faj semmi bajom viszont ha masnap folyik ki csipi a huvelybemenetem. Nem erosen csak erzem. Miutan kifolyik elmulik. Mar a negyediknel tartok. A viszketo erzes elmult,a folyasom Normalis,csak kicsit erzekeny a huvelyem ha felnyulok v nagyon megnyomom. canestennel kenem meg,már az sem sut,csak ha kicsipi a klion. Az lenne a kerdesem hogy nornalis e hogy kicsit sut,vagy hogy meg fertozott lehetek kivul? Elfog mulni? Elore is koszonom!

        Dr. Szalóczy Péter válasza a viszketés témában

        Kedves Kérdező! Gombás hüvelyfertőzése volt, melynél a kicsorgó váladék gyakran felmarja a bejárat hámját, ami roppant kellemetlen. Természetesen a gyógyszerekre is érzékeny, melyek ott elkenődnek. Helyezzen fel még két kúpot, kenje Canestennel, el fog múlni a panasz. De a legfontosabb, hogy a gyógyszerektől tönkretett védő tejsav baktériumok miatt a hüvely természetes védekező képessége megszűnt, és könnyen újra fertőződhet bármivel. Ezért vegyen recept nélkül a sok fajtából egy hüvelyi protexint, kérje a patikus véleményét. Olvassa el a használati utasítást, és folytatólag a Klion után azonnal másnap, helyezzen fel belőlük esténként egyet 3-4 napig. A többit hosszú távon hetente egyszer, ha lehet hónapokig. Ezzel hüvelye a legtökéletesebb természetes védelemben lesz.


        Kérdés: 2017. május 29., 10:50; Megválaszolva: 2017. május 31., 11:39

      • Kérdések és válaszok a témakörben: