• Nagy baj lehet?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt doktor úr! Az lenne a kérdésem,hogy nagy baj lehet ha ebben a hónapban május 9én jött meg a menszeszem ,ami élénkpiros volt és darabos is,bár az sokszor előfordul, 7 napig szokott tartani,de volt hogy 9 nap volt.Most viszont 19 én mult el,és 27.én este egy kisebb barnas folt volt,éjjel ugyan nem jött meg,de 28.án sem nagyon inkább csak pecsétel barnás színűt. Ez lehet a hív vírus jele( Mert a párommal orálisan voltunk csak együtt és még ujjal,kézzel kényeztettük egymást egy hete,előtte viszont egy ujját megvágta később azzal az ujjával kényeztetett..) vagy a daganatos megbetegedés? köszönöm válaszát!tisztelettel

        Dr. Kiss György válasza a Nagy baj lehet ? témában

        Tisztelt Hölgyem ! Javaslatom, hogy végeztessen nőgyógyászati vizsgálatot / cytológia, HPV tipizálás és hüvelyi ultrahang vizsgálat / és minden kérdésére megnyugtató választ fog kapni. Kérem, ne gondoljon rosszra és nyugodtan folytassák a megszokott partnerkapcsolatot. Üdvözletztel: dr.Kiss. PS: nagy baj nem lehet .


        Kérdés: 2017. május 28., 17:12; Megválaszolva: 2017. május 28., 18:16

      • Kérdések és válaszok a témakörben: