• Menstruáció

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt orvos. Olyan problémám van 12 hete szülte és már másodszorra menstruálok.nem szoptatok igy felirt az orvosom lindinette 20ast amit pénteken elkezdtem szedni mivel akkor jött meg a menzeszem.ma tartok a 6.napnál és még mindig megvan és nem olyan mint ami mulna el.vasárnap és hétfön szurt a bal petefészkem de elmult.mitöl lehet vagy hogy normális e ez? Üdvözlettel Nikolett

        Dr. Kiss György válasza a menses témában

        Tisztelt Hölgyem ! A tabletta szedését kérem,ne hagyja abba.A még hátralevő 15 darabot szedje be naponta és lehetőleg azonos időpontban. Ha további panaszai vannak, hüvelyi ultrahang végzése ajánlott . Üdvözlettel:dr.Kiss PS: a gyógyszer félirásakoraz esetleges terhesség kizárása megtörtént?


        Kérdés: 2017. május 25., 21:47; Megválaszolva: 2017. május 25., 22:40

      • Kérdések és válaszok a témakörben: