• Köztes vérzés

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Úr/Nő! Olyan problémával fordulok Ön felé,hogy menstruációm után 2 héttel ismételten vérezni kezdtem. Ez már a második ilyen alkalom 1,5 hónapon belül. Az első köztes vérzés után -amit erőteljes görcsök kísértek- ,a következő köztes vérzésig 6 hét telt el. Az első alkalom után a nőgyógyász a vizsgálat után azt mondta,hogy minden rendben, csak a fokozottan stresszes időszaknak köszönhető probléma. Citológia vizsgálatot rendelt el,eredmény negatív lett. A köztes vérzés után (4nappal) a menstruációm is lezajlott. Majd ezek után 1,5 hétre rá ismét elkezdődött egy köztes vérzés. Jelenleg 4. napja tart. 5 éve Nuvaringet használok. A doktor úr tanácsára Cikatridina kúpot kezdtem használni. Két hetes szabadságát tölti a nőgyógyászom, így az Ön segítségét szeretném kérni.

        Dr. Pétervári László válasza a Nőgyógyászati betegségek témában

        Ismételt vizsgálat szükséges a gyulladás kizárására,ha van ennek kezelése szükséges.A gyulladás kizárható akkor hormonális oka van,ez is gyógyszeres kezelést igényel. Keressen fel nőgyógyászati szakrendelést.


        Kérdés: 2017. május 24., 00:04; Megválaszolva: 2017. május 24., 23:08

      • Kérdések és válaszok a témakörben: