• Lehetek terhes?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Dr. Úr/Nő! Egy olyan kérdéssel fordulok Önhöz, hogy április 2.-án voltam fogamzóképes.Aznap együtt is voltam a párommal,megszakításos módszerrel.Rá egy hétre 4-5 napos mestruációm volt(évek óta kevesebb vérzéssel).Az együttlétre rá 36.-dik napon csináltam egy tesztet,negatív lett.Most május 14.-én erős alhasi görcsökkel megint menstruáltam,de 2 napig volt vérzés-egy nap semmi-4.nap kevés vérzés,azóta barna sűrű váladékozás! Május 18.án reggel teszteltem,negatív lett!Kb 2 hete alhasi apró görcseim vannak! Lehetek terhes vagy a stressz miatt bebeszélhetem magamnak a terhességet vagyis a tüneteit? Sajnos eléggé Kétségbe vagyok esve! Köszönöm válaszát! Bernadett

        Dr. Csősz György válasza a menses zavar témában

        Nem tűnik terhesnek.


        Dr. Csősz György
        nőgyógyász

        Dr. Csősz György

        Kérdés: 2017. május 19., 17:42; Megválaszolva: 2017. május 20., 22:11

      • Kérdések és válaszok a témakörben: