• Kifelejtett fogamzàsgâtló

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kedves Dr Úr! 9 ève először elfelejtettem bevenni egy tablettàt. Az eset pont a 7 napos szünet utàn törtènt,szerdànkènt kezdem mindig az új levelet ,de a csütörtöki tablettàt elfelejtettem ès nem is pótoltam. A többit rendben szedem,ön szerint mikor fog ismèt megbìzhatóan vèdeni a tabletta,meddig kell kiegèszìtő vèdekezèst alkalmazni? Előre is köszönöm! Üdvözlettel:Adrienn

        Dr. Kiss György válasza a kifelejtett fogamzásgátló témában

        Tisztelt Hölgyem ! A biztonság kedvéért 6-7 napos kiegészitő védekezést ajánlok. A tabletta szüneteltése során csökken a vérban a hormonszint, de 6-7 nap alatt már helyreáll a kivánt hormon egyensuly. Üdvözlettel:dr.Kiss.


        Kérdés: 2017. május 14., 08:38; Megválaszolva: 2017. május 14., 09:31

      • Kérdések és válaszok a témakörben: