• Menstruáció

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Nagyon szépen köszönöm ha segít.Nagyon sokat jelentene! Tehát az a problémám,hogy a barátommal már 3 éve megszakitásos módszerrel védekezünk (sajnos,mostmár megbántam) és vigyázni fogok legközelebb,de nagyon megbiztam benne.És most utoljára március 26-án jött tehát ma már 43 napja,és ma 13napja késik.Csináltam két tesztet ami negatív lett,a hasam szokott néha néha fájdogálni,de nem erősen.Pattanás is jött ki rajtam meg a hasam felvan puffadva de ennyi.Már nagyon stresszelem magam emiatt és lehet az tolja ki ennyire,C-vitamint is mindennap szedek.A multkorinál is (februar-marciusnal) 37napon jött meg, de egyébként a ciklusaim 28-32 nap között jöttek meg. Nagyon szépen köszönöm ha válaszol !!!nagyon aggódok ne hogy baba legyen.még nagyon korai lenne!Tegnap elkezdett lenni vizes folyásom,és a derekam is nagyon fájt.

        Dr. Kiss György válasza a Menstruáció témában

        Tisztelt Hölgyem ! A terhességi reactiót reggeli első vizeletből kellene megismételni, amennyiben az is negativ, megnyugodhat, de a következő lépés egy hüvelyi ultrahang vizsgálat kell,hogy legyen. Következtetései okosak, kialakult párkapcsolat esetén a megszakitásos módszer valóban veszélyes. A pattanások és egyéb panaszok tisztázására hormonpanell vizsgálat/ vérvétel / mérlegelendő. Szerintem aggodalomra oka nincs, nyugodjon meg. Üdvözlettel: dr.Kiss.


        Kérdés: 2017. május 10., 18:18; Megválaszolva: 2017. május 10., 18:42

      • Kérdések és válaszok a témakörben: