• Clostylbegytet lehet 3cikluson át szedni

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt doktornő/úr! Peteérés hiánya miatt orvosom felírt clostylbegytet napi 2x1-et.Ez volt az első gyógyszeres hónapom,peteérésem lett,kissé magasabb lett a progeszteronom de nem estem teherbe.Orvosom szerint ne szedjem addig a gyógyszert,amíg nem csináltatok újra egy progeszteron vervételt,hogy lássuk gyógyszer nélkül lesz-e ovuláció,azaz a gyógyszer beindította -e a normál peteérést.Én viszont nem szeretnék kisérletezni,rég várunk a terhességre,szeretnék biztosra menni,ezért szeretném szedni a következő két ciklusba is.Önnek mi a véleménye?válaszát köszönöm!

        Dr. Tekse István válasza a gyermektervezés témában

        Kedves Kérdező! Nyugodtan használható a gyógyszer, kellene közben UH kontroll. Üdvözlettel Dr. Tekse István www.szulesz-nogyogyaszt.hu


        Dr. Tekse István
        Szülész-nőgyógyász
        TervezettBaba szakértő
        Tőle szeretnék kérdezni

        Dr. Tekse István

        Kérdés: 2017. május 09., 14:07; Megválaszolva: 2017. május 16., 12:08

      • Kérdések és válaszok a témakörben: