• Darabos hüvelyfolyás, viszketés

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        A problémám azzal kezdődött hogy pár váltásom során minden együttlétünk vége kellemetlen lett, ugyanis fogamzásgátló gyógyszert szedek (tudtam hogy hosszú kapcsolatnak indul még most is tart, a gumióvszerre pedig érzékeny vagyok) ezért nem védekezünk más úton. Ahogy az ondó távozik a hüvelyemből szörnyen kellemetlen fájdalommal égéssel jár. Felkerestem az orvosom vele aki csak annyit válaszolt hogy ne érjen ondó a hüvelyemhez. Nos én szeretnék jobban utána járni ennek a dolognak, főleg hogy lassan babát szeretnék. Ezek a problémák néha nagyon enyhék néha nagyon erősek. Ezután pár hónapra nagyon kellemetlen kiütések keletkeztek a végbelem körül ami 2 nap alatt "beboritott" ismét felkerestem az orvosom aki nagyon erős ecsetelőt irt fel nekem, condyloma gyanúval. Nos ezek a sebek elmúltak 4 kellemetlen nap alatt, de az együttètek nem változtak illetve a mindennapjaimat is megkeseríti hogy munka közben iszonyúan elkezd viszketni a huvelyem és darabos fehér folyás távozik belőlem, gondoltam gombára de semmilyen kenőcs nem segített. A párom elmondása szerint volt az együttlétünk elott vizsgálatokon de nem találtak nála semmit elmondása szerint. Nagyon félek hogy nem enyhülnek a tüneteim és hogy mi bajom lehet.

        Dr. Szalóczy Péter válasza a hüvelygyulladás témában

        Kedves Kérdező! Mindenképpen meg kell állapítani, hogy milyen kórokozó van hüvelyében. Vélhetően gomba, de ez bizonyítható szemre, Ph mérésre és tenyésztéssel is. Mindenképpen addig is ha volt már anyagvétel, gombaellenes 3 hüvelykapaszulát kéne felíratni és szájon át mindkettőjüknek szintén egy másik 150 milligrammos gomba ellenes kapszulát kéne beszedni. Utána hosszú távon helyrehozni kéne a gyógyszerektől elpusztított hüvelyi védő tejsav baktériumokat bármelyik recept nélkül kapható hüvelyi protexinnel.


        Kérdés: 2017. május 06., 15:46; Megválaszolva: 2017. május 08., 19:01

      • Kérdések és válaszok a témakörben: