• Norcolut szedése

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Úr! 28 napig szedtem napi 2 darab Norcolutot. Màsodik korai menzeszemnél lett csak gyanús a korai vérzés. Segítségèt kérném hogy mit kellene tennem, hogy rendbe hozzam a menstruációs ciklusom. Vàlaszàt nagyon szépen köszönöm!

        Dr. Szalóczy Péter válasza a menses témában

        Kedves Kérdező! Semmiképpen sem szabad 28 napig szedni a gyógyszert, mert ezzel elnyomja a petefészek spontán működését. Most ne szedjen semmit sem, amíg egy önálló bármilyen vérzése el nem kezdődik, ennek első mnapján indítson el 2-3 hónapra bármely hormonális fogamzásgátlót.Ha akarja és rend van, továbbszedi, ha nem, visszatér saját vélhet.ően pontos ciklusa


        Kérdés: 2017. április 29., 02:06; Megválaszolva: 2017. április 30., 09:15

      • Kérdések és válaszok a témakörben: