• Menstruációs zavar lehet?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt doktorúr! 4 éve illetve 2 éve született 2 gyermekem,2017.02.20-án a 8.héten sajnos elvetéltem, a harmadik terhességem előzménye az volt,hogy többször pecsételtem rózsaszíneset,pirosat, barnásat és ez váltakozott, csak a 6.héten kaptam Utrogestant,ami úgy tűnik,hogy nem segített. A vetélés után 1 héten erősen véreztem,aztán a 2.héten barnáztam,a következő ciklusban a menstruáció 1 hétig tartott, a legutóbbi 5 napig, 1 nap kimaradás után volt egy rózsaszínes vérzésem. Szeretném megkérdezni,hogy ezt mi okozza? A hormonrendszerem visszaállítására mit kellene szednem? Próbáltam a barátcserjét, cickafark és palástfű teát is. Válaszát előre is köszönöm.

        Dr. Szalóczy Péter válasza a cvérzéspontatlanság témában

        Kedves Kérdező! Először egy hüvelyi ultrahangos vizsgálat lenne célszerű a ciklus második felében, hogy méhen belül minden rendben van-e.A teherbeesés meggyorsítására majd nyár elejétől, ha addig spontán nem sikerült, a ciklus 5-10. napján szedett Clostilbegyt napi egy szem tablettáját kéne szedni, 5 napig amíg teherbe nem esik, legfeljebb négy ciklusban. Beszéljen orvosával.


        Kérdés: 2017. április 22., 19:34; Megválaszolva: 2017. április 23., 19:23

      • Kérdések és válaszok a témakörben: