• Méhsüllyedés

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Szakértő! Férjemmel már nagyon szeretnénk még egy kisbabát.Az elmúlt napokban azonban találtam valami aggasztót.Azonnal felhívtam a nőgyógyászomat,aki az elmondott panaszaim alapján méhsüllyedést állapított meg.Fekvő helyzetben nem érezni feltűnően, ha állok a hüvelynyílásnál érezni valószínű a méhem.Sokára kaptam csak időpontot,hogy meg tudjon vizsgálni az orvos.A napokban várható,hogy peteérésem lesz,mire elkutok az orvoshoz, már túl leszek a termékeny időszakon.Kérdésem az lenne,hogy ezen tünetek ellenére próbálkozhatunk-e a férjemmel,vagy fel kell hagynunk a babatervezéssel? Válaszát előre is köszönöm!

        Dr. Tekse István válasza a gyermektervezés témában

        Kedves Kérdező! Emiatt nyugodtan próbálkozhatnak. Üdvözlettel Dr. Tekse István www.szulesz-nogyogyaszt.hu


        Dr. Tekse István
        Szülész-nőgyógyász
        TervezettBaba szakértő
        Tőle szeretnék kérdezni

        Dr. Tekse István

        Kérdés: 2017. április 21., 13:53; Megválaszolva: 2017. április 26., 18:42

      • Kérdések és válaszok a témakörben: