• Nőgyógyåszati probléma

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Lenne egy olyan problėmåm hogy a mensesem körübelül 4 honapha nem a megszokott verzessel jar van hogy 2 napos.. van olyan hogy ha wczes utan verzek es darabos ver jon de asztan megint semmi nemjon.de ez mar volt többször hogy az után vėrzek és utånna egész nap semmi .. erdeklődnėk hogy eszt mi okozhassa.elore is koszonom valaszat.Tisztelettel Alexandra

        Dr. Szalóczy Péter válasza a menses zavar témában

        Kedves Borbála! Két dolgot kéne tenni. Egy hüvelyi ultrahangos vizsgálattal megnézni, hogy milyen a nyálkahártya vastagsága a ciklus második fele idején, és érdemes lenne 3 hónapnyi korszerű hormonális fogamzásgátlót szedni, mely átmenetileg kiiktatja, áthangolja a saját hormontermelését, kellemes és pontos, nem erős vérzésekkel, mellesleg fogamzást is gátol.Ha 3 hónap múltán akarja, tovább szedi, ha kíváncsi, hogy rendeződött a saját ciklusa, abbahagyja, és kiderül, rend van-e ezután.


        Kérdés: 2017. március 30., 19:53; Megválaszolva: 2017. április 01., 12:43

      • Kérdések és válaszok a témakörben: