• OKOZHATJA E A TÜNETEIMET A KLIMAX

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor ÚR !! 54 éves vagyok és a mensesem 1,5-2 éve elmaradozik illetve 3-4 havonként jelenkezik de akkor intenzívebben 2-3 hétig tart a hőhullámok is megvannak.Voltam labor vizsgálaton és kevés a vasam és magas a süllyedés. Kérdésem okozhatja e ezt a klimax,ha nem akkor mi lehet az oka és mit tanácsol? Válaszát előre is köszönöm

        Dr. Szalóczy Péter válasza a vérzésrendetleség menopauzában témában

        Kedves Kérdező! Mindenképpen kötelező egy mielőbbi hüvelyi ultrahangos vizsgálat a méh nyálkahártya vastagság megítélésére. Semmiképpen nem rendes klimax lefolyás, melyet leír. A petefészkek ultrahangos képe is fontos. 54 év3sen nem kéne, hogy hullámzó hormontermelése legyen a tünetek szerint.A vasat gyógyszeresen hosszabb távon pótolni kell és lehet.


        Kérdés: 2017. március 29., 13:19; Megválaszolva: 2017. március 29., 19:27

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        Tisztelt doktor úr/nő! 18 éves vagyok 14 èves korom óta a menstruációm rendszertelenül jön meg és ehhez hányinger és alhasifájdalom társul ami már 4 éve tart.14 èvesen kiderült hogy petefèszek cisztám van.Azóta rendszeresen járok...
        Kedves Dr. Úr. Gyulladást állapítottak meg, melynek tünete fehéres színű, kellemetlen szagú folyás (nem nagy mennyiség). Több vizsgálatot is csináltak, nem nagy eredménnyel, hónapok óta fennáll a probléma. Legutóbbi...