• Méh menstruáció probléma

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Úr/Nő!2014 októberben sűrgősségi császárok volt.. Azóta volt két terhesség megszakításom.. Utóbbi 2016 január 30..Majd rá 4napra recurettage mivel bent maradt residum... Szövettani eredmény:endometriális mirigy törmelék..Eltelt egy év a curettage óta..Minden hónap maga a pokol.. Nagyon erősen menstruálok.A vas eredményem 5.7lett.Hemoglobin 113.Jelenleg a 4napnál tartok az adott ciklusnál..Tegnap este kórházba mentem ájulás érzés fogott el remegtem és rázott a hideg..Az orvos megvizsgált kézzel nagyobb tömött méh.. Illetve kaptam oxitocin injekciót..Reggel hatkor kiraktak a kórházból egyéb vizsgálatok nélkül.. Azóta is ilyen rosszul érzem magam..Neo ferro folgammát szedek napi 2szer 1et.Kérdésem az lenne..Állhat komolyabb betegség is a panaszok mögött?Milyen vizsgálat lehetne ami megmagyarázná ezt a rendellenes vérzést?Ergam csepp egzacill tabletta oxitocin nem segít...Mit tehetnék ? Pár órája szúro érzést érzek a méhemnél illetve nagyon piros vér távozik.. Köszönöm válaszát!Nagyon elvagyok keseredve mert nem vizsgálnak ki rendesen:(Fogadott orvoshoz pedig csak két hét múlva tudok elmenni!

        Dr. Kiss György válasza a vérzés témában

        Tisztelt Hölgyem ! A császármetszés és a curettage-k után fellépő panaszok tisztázása céljából hysteroscopiát és laparoscopiát lenne célszerü végezni. A hysteroscopia a méhüreg a laparoscopia pedig a kismedencei szervek, főleg a méh állapotáról adhatna felvilágositást. Mindezt azért, mert Ön mütéteken esett át , és ezen vizsgálatok mellett hormonpanell meghatározás is segithetne a helyes diagnózishoz. Üdvözlettel: dr. Kiss.


        Kérdés: 2017. március 28., 23:33; Megválaszolva: 2017. március 31., 09:15

      • Kérdések és válaszok a témakörben: