• Elkaphatom-e a fertőzést (gomba?)

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Nő/Úr! Volt partnerem tért be hozzám ezen a szép estén. Egészen minden jól alakult. Sosem volt semmi (tudtommal) nőgyógyászati panasza, amíg együtt voltunk. Ujjazás közben vettem észre, hogy fehér darabos, szétkenve fehér ,,anyag" van a vaginájában. Nem tudott róla, hogy mi az. Érdeklődnék, hogy alapos kézfertőtlenítés után, az érintett tárgyak lemosása és fertőtlenítése után lehet-e bármi bajom. Ez mitől alakulhatott ki? Milyen hatással lehet rám, honnan láthatom a tüneteit? Csókolózás problémás lehet? Válaszát köszönettel, egy bepánikolt "hipohonder"

        Dr. Szalóczy Péter válasza a hüvelygomba témában

        Kedves Kérdező! Gomba az élet minden területén körülvesz minket. Gyakran tanyázik a női hüvelyben is. Térjen napirendre a történtek felett, ez nem úgy fertőzhet, mint az influenza vírus. Ne lessen tüneteket magán. De a hölgy mindenképpen kezelje gombaellenes számos gyógyszer valamelyikével hüvelyét. Ha férfin virulens gomba a péniszen megjelenne, piros foltos viszkető, kicsit duzzadt makk, vagy fityma jelezné ezt, nem lehet nem észrevenni. Egyszerűen kikezelhető lenne. Nyugi!


        Kérdés: 2017. március 24., 21:38; Megválaszolva: 2017. március 29., 10:32

      • Kérdések és válaszok a témakörben: