• Gyógyszert kéne váltanom?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktoúr! Több mint 3 éve szedem a Rezia nevű fogamzásgátlót. Rendszerint a 2. placebo tablettánál jött meg a menzeszem, azonban az utóbbi pár hónapban vettem észre, hogy nem a megszokott napon jön meg. Mindig előbb vagy később pár nappal, tehát nem pontosan. Az utolsó vérzésem 8 nappal előbb jött meg, tehát jóval előbb a vártnál és így 5 nappal tovább is tartott. Nem emlékszem rá, hogy elfelejtettem volna bevenni egy szemet is. Ez normális? Talán másik gyógyszerre kéne átállnom? Előre is köszönöm válaszát!

        Dr. Szalóczy Péter válasza a Tabletta átvérzés témában

        Kedves Kérdező! Egy levél végén egy hét szünettel váltson át magasabb hormonkeverékű tablettára. A panasz meg fog szűnni.


        Kérdés: 2017. március 16., 17:28; Megválaszolva: 2017. március 16., 19:08

      • Kérdések és válaszok a témakörben: