• Dudor az eggyik nagy ajkamon

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        2hete megjelent egy, akkor még lilás folt az eggyik nagy ajkamon majd abbol egy bor allati dudor lett es nem nagyon akar elmúlni. Elösző úgy tűnt ,hogy csak begyulladt egy benőt szőrszál , de az nem hinném ,hogy 2hétig gyógyul. Nyomásra érzékeny, tapintásra kemény dudor,folyadék nem jön belőlle . Lehet ez nemi herpesz, vagy bármilyen nemi betegség tünete?! Mi kehet ez? Mellékeltem képet rólla.

        Dr. Szalóczy Péter válasza a külső nemi szervi képlet témában

        Kedves Kérdező! Sok féle bőrön jelentkező ok lehet, herpesz is, ne találgassunk, mert látni kéne szakembernek. Valószínűleg sok tennivalót nem fog jelenteni a gyógyulás.


        Kérdés: 2017. március 14., 14:55; Megválaszolva: 2017. március 18., 15:27

      • Kérdések és válaszok a témakörben: