• két eres köldökzsinor

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Üdvözlöm a sógornőm 17. hetes terhes mindent rendben találtak nála az eddigi vizsgálatokon az utóbbi 1 hétben sokat idegeskedett mert meghalt a nagypapája és ez egy kicsit megviselte. Úgy döntött hogy csináltat egy ultrahang vizsgálatot az eddig ultrahangos vizsgálat során 3 eret találtak a köldökzsnórba, de a mai nap csak 2 eret találtak. Elvileg nincs ok az aggodalomra de mivel ez az első baba lesz nehezen tud megnyugodni. Csütörtökön megy genetikushoz és két hét múlva megy vissza az orvosához illetve még egy ultrahangos vizsgálatra. Azt szeretném megkérdezni, hogy mekkora az esélye annak hogy ettől függetlenül egészséges lesz a baba? Köszönöm válaszát. Tóth Andrea

        Dr. Szalóczy Péter válasza a magzati ultrahang kép témában

        Kedves Andrea! Mindent megtettek, hogy objektíven majd megnyugodjanak, de addig csak annyit, hogy nem lesz gond a babával. A genetikus, ha aggálya lenne, magzatvíz vizsgálatot végeztetne, már most, de erre nem lesz szükség.


        Kérdés: 2017. március 14., 13:09; Megválaszolva: 2017. március 15., 20:14

      • Kérdések és válaszok a témakörben: