• CIN 1 esetén baba vállalás

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Válaszadó! Párommal családtervezés előtt állunk, ennek apropóján elmentem egy nőgyógyászati kivizsgálásra. A rákszűrésen az alábbi eredményt kaptam: LSIL, CIN1. Rendszeresen járok szűrésre, az egy évvel ezelőtti még nem mutatott elváltozást. Három hónap múlva megyek vissza újabb szűrésre! A kérdésem érdemes kivárni a próbálkozással a következő leletet? És egyáltalán akadályozhatja-e ez az eredmény a teherbeesést? Köszönöm válaszát.

        Dr. Kiss György válasza a gyermektervezés témában

        Tisztelt Hölgyem ! A CIN 1 miatt elsősorban HPV tipizálást javasolnék, hogy a babavállalás előtt legalább tisztázódjék, hogy mi okozta. A CIN 1 egyébként enyhe foku laphámkárosodás / a méhnyakat többrétegü el nem szarusodó laphám boritja és a HPV kedvenc tartózkodási helye/ mely magától is meggyógyulhat és a babaprojectet nem befolyásolja valamint a teherbeesést sem akadályozza. Üdvözlettel:dr.Kiss.


        Kérdés: 2017. március 14., 10:44; Megválaszolva: 2017. március 25., 13:38

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Gyakorisága a kor előrehaladtával nő, de bármely életkorban kialakulhat.
      • Hirdetések
      • Infografika és videó