• Csaszarmetszes utan

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kedves Dr Ur, Szerdan lesz 4 hete hogy csaszaroztak. Elofordul hogy hanyingerem van. Ez normalis? Lazam nincsen, hasi fajdalom sincs. Szekletem rendben. Koszonettel.

        Dr. Szalóczy Péter válasza a laktációs hányás témában

        Kedves Kérdező! Nem lehet a panaszmentes leírtak után összefüggés császármetszéssel, de számos egyéb belgyógyászati, valószínűleg átmeneti oka lehet. Ha a panasz tartós, jelezze belgyógyásznál. B6 vitamint,ami csillapítja a hányásközpont ingerlékenységét, max.3x2 adagban tejeléshez is szedhet. Recept nélkül kapható, próbálja ki.


        Kérdés: 2017. március 13., 14:30; Megválaszolva: 2017. március 13., 17:28

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Gyakorisága a kor előrehaladtával nő, de bármely életkorban kialakulhat.
      • Hirdetések
      • Infografika és videó