• ovuláció

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Úr! 36éves nő vagyok, 2hüvelyi szülésem volt, utolsó 2004-ben.Évente járok rákszürésre, P2 neg.az eredmény.Uh-negativ.Legutoljára 2016. augusztusban voltam. A problémám a következő: febr.13-án volt a mensesem (mindig idöre 27napra jön és 3-4napig tart),majd tegnap ujra vérezni kezdtem, ami mára erősödött.fogamzásgátlót nem szedek, és eddig semmilyen betegségem nem volt.Nem volt ilyen eset sosem, és nagyon meg vagyok ilyedve.Ma voltam a Körzeti orvosnál, aki azt mondta, hogy menjek vissza egy hét mulva, ha még akkor is vérzek, majd ir valami gyógyszert.Én ettöl nem nyugodtam meg...mert mellé magas a vérnyomásom,(sosem volt magas) szédülök, görcsöl a hasam, leginkább a bal oldalon. A mult héten régóta tartó szemkönnyezés miatt a szemészeten voltam, ahol a dr-nő pajzsmirigy problémát gyanít, ezért beutalt pajzsmirigy uh-ra, és vérvételre ezirányba...márc.14-re kaptam idöpontot.Lehet valóban pajzsmirigy probléma? Ön mit tanácsolna? Köszönöm válaszát: Tisztelettel Csilla

        Dr. Szalóczy Péter válasza a vérzésrendetlenség témában

        Kedves Csilla! Fél éve panaszmentesen volt hüvelyi ultrahang vizsgálaton, de panasza most van, mégpedig olyan, melyre ez a vizsgálat adna jelenleg leginkább eligazítást. A kérdés nem alapellátás orvosi diagnózist kíván. Nem valami gyógyszer kell, hanem tisztázott diagnózis után a megfelelő. A pajzsmirigy apró hibája nem felelős a vérzésrendetlenségre. Most kell újabb hüvelyi ultrahangos vizsgálat a méh nyálkahártya megvastagodás mérésére, vagy egyéb, esetleg látható hiba tisztázására.


        Kérdés: 2017. március 02., 14:47; Megválaszolva: 2017. március 02., 17:26

      • Kérdések és válaszok a témakörben: