• nőgyógyászati- vérzés-

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kérdésem: Ma reggel volt egy kisebb vérzésem, tiszta piros szinü.Lehetséges-e,hogy pár napja fejeztem be egy három db-os Canesten hüvelykup kezelést,mivel viszketést éreztem már napok óta. Korábban, talán egy éve is volt hasonló eset,és akkor semmi problémám nem volt a kezelés után.Márciusban lesz három éve,hogy voltam rákszürésen eredmény: PII. 19 éve, vagyis 48 évesen elmaradt a menseszem,azóta nem volt semmi problémám. Válaszát köszönöm. Üdv.Jakab Lászlóné

        Dr. Kiss György válasza a nőgyógyászati vérzés témában

        Tiszte3lt Hölgyem ! Nőgyógyászati vizsgálatot / cytológia,HPV tipizálás / valamint hüvelyi ultrahang vizsgálat mielőbbi végzését javaslom. A hüvelyi ultrahang vizsgálat során fontos lehet a méhnyálkahártya vastagságának mérése . A vérzés valószinü nem a Canesten kurával van összefüggésben. Üdvözlettel: dr.Kiss.


        Kérdés: 2017. február 22., 18:13; Megválaszolva: 2017. február 22., 19:06

      • Kérdések és válaszok a témakörben: