• Hosszú vérzés

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tiszteletem! Olyan problémám lenne ,hogy egy ideig nem éltem szexuális életet így nem szedtem a gyógyszerem 2hónapig de rendszertelen lett a menszeszem miután 3hétig nem jött meg aztán nagy nehezen úgy döntöttem újra elkezdem szedni.Deciorat szedek azonban akkor megjött a 7.napkihagyás után ahogx kell el kezdtem szedni.Azonban azóta is vérzek hol nagyon hol darabosan 1hete úgy nézett ki ,hogy elmúlik próbáltam piheni ugyanis azt vettem észre ;hogyha nem erőltettem meg magam akkor nagyban csökken.Mostanra másfél hónapja vérzek az sztkba pedig irtózatosan gusztustalanul megalázák az embert nagyon nem szeretnék lemenni pláne így hogy vérzek ön szerint létezik ,hogy a gyógyszer zavart össze bennem mindent?Nagyon el vagyok keseredve.

        Dr. Pétervári László válasza a Nőgyógyászati betegségek témában

        A gyógyszer első néhány hónapjában lehetséges a szedése melletti rendellenes vérzés.Ez magától rendeződni szokott,az előírás szerinti gyógyszer szedése mellett. Azonban a vérzés pontos okának megállapítására nőgyógyászati szakvizzsgálat tanácsos.


        Kérdés: 2017. február 13., 09:56; Megválaszolva: 2017. február 19., 18:42

      • Kérdések és válaszok a témakörben: