• Barnás folyás és hasi fájdalom

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktorúr/Doktornő!Több napja barnás folyásom van.Mitől lehet ez,ha még több mint egy hetem van a menstruáció érkezéséig?(Mindig pontosan jön meg)Szedek Lindynette fogamzásgátlót,most Klion hüvelytablettát,és általában petting után jelentkezikez a tünet.Lehet hogy egyszer késve vettem be a fogamzásgátkót és ez kiválthatta?A fogamzásgátló mellett ha valaki teherbe esik akkor is megjön a menzesze? Köszönöm válaszát!

        WEBBeteg szakértő válasza a menstruáció témában

        Kedves Kérdező!

        Teherbeesés után is lehet hónapokig menses szerű vérzés. Lehet a késve beszedett gyyógyszer hatása ,ha túl késön vette be, akkor teherbeeesés is lehet. Ha a késés után plussz nem használt óvszert, lehet gyulladás és hormonzavar, forduljon nőgyógyászhoz.

        Üdvözlettel: Dr. Nyitray Gábor 


         
         

           
         
         


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2008-08-11 22:57:06; Megválaszolva: 2011. augusztus 03., 18:59

      • Kérdések és válaszok a témakörben: