• petefeszkek

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktorno! Szokatlan, hogy ferfi letemre teszem fel ezt pont ena kerdest...de az elet fura. Ismerosomnel Ukrajnaban azt diagnosztizaltak ultrahangos vizsgalattal, hogy petefeszkei tulsagosan lefele fordulnak, szinte hozza vannak tapadva a mehehez mindket oldalon. Sajnos a doktorno a legrosszabb eseteket vazolta, mi szerint az is elofordulhat, hogy nem fog tudni teherbe esni, sot, hormon tartalmu gyogyszerek szedeset is vizionalta. Sajnos nyelvi okok miatt nem tudom, hogy a leleten mi szerepel. Az interneten keptelen vagyok ezzel kapcsolatban informaciot talalni. Legyen szives, mondja el, amennyiben lehet nehany sor utan, hogy mire is kell felkeszulnie. Koszonettel! Denes

        Dr. Szalóczy Péter válasza a petefészek helyzete témában

        Kedves Dénes! Leírása megmosolyogtatóan laikus, de bármilyen helyzetű, esetleg a méh falához fekvő petefészkek természetesen hormonálisan hibátlanul működnek, hormonális gyógyszerek normálisan hatnak rá. Ovulációt ugyanúgy bonyolítanak, hogy abból a kiszabadult petesejt eljut-e a méhkürtbe megtermékenyül i, az csak valószínű, mint bárkinél is. Nincs aggodalomra ok.Ha lehet, adjon leletet egyszer egy magyar ultrahang vizsgálat is.


        Kérdés: 2017. február 04., 14:48; Megválaszolva: 2017. február 05., 18:42

      • Kérdések és válaszok a témakörben: