• Candida albicans-omicral 100mg 4tbl

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Jó napot. Egy olyan problémával fordulok önhöz, hogy a legutolsó szűrésem alkalmával candida albicans-t találtak. Először Flucohexal-t kaptam amit megismételtetett az orvosom. Visszarendelt mintavételre, de kiderült hogy nem volt hatása (viszont tünetmentes vagyok). Így Omicral 100mg (4tbl) gyógyszert kaptam. Azt mondta,hogy vegyem be én is és a partnerem is. A fő kérdésem az lenne, hogy mennyi idő kell ahhoz hogy a gyógyszer hatására ne számitsak fertőzőnek és normális szexuális életet élhessek? Válaszát előre is köszönöm

        Dr. Szalóczy Péter válasza a visszatérő gombás hüvelyfertőzés témában

        Már az első gyógyszer után tekintse magát nem fertőző lénynek. De a gyógyszerektől meggyötört, elpusztított hasznos tejsav baktériumokat már most kezdje el visszatelepíteni bármely recept nélkül kapható hüvelyi probiotikummal. Olvassa el a használati utasítást.Ha rendben van, használja ezeket hetente egyszer hosszú távon a hüvelyi védekezése tokéletességéért.


        Kérdés: 2017. február 03., 13:09; Megválaszolva: 2017. február 04., 12:05

      • Kérdések és válaszok a témakörben: