• Mekkora az esélye a teherbe esésnek?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Dr. Szalóczy Péter Úr! Az alábbiak kapcsán szeretném szakmai segítségét kérni. Partneremmel a menstruációja végét követő harmadik napon voltunk együtt, mely számomra egyben az első alkalom is volt. Külső tényezők miatt nem volt orgazmusom, de az óvszer kiszakadt, így előváladék bejuthatott a hüvelybe. Az aktust megelőzően 2 nappal volt utoljára orgazmusom. Esemény utáni tabletta sajnos nem jöhet szóba a hölgy egészségi állapotára való tekintettel. Mekkora az esélye egy nem várt teherbeesésnek? Segítségét előre is köszönöm. Tisztelettel: Zsolt

        Dr. Szalóczy Péter válasza a terhességi esély témában

        Kedves Zsolt! Gyakorlatilag nem lehet ebben az időben ovuláció még, a néhány órára élet és mozgásképes spermium nem találkozhatott érett petesejttel. Nyugodjon meg.A jövőben helyileg ható Patentex vagy Pharmatex készítményt ajánlok, teljesen biztonságosak.


        Dr. Szalóczy Péter
        Nőgyógyász

        Dr. Szalóczy Péter

        Kérdés: 2017. január 28., 09:12; Megválaszolva: 2017. január 31., 15:20

      • Kérdések és válaszok a témakörben: