• Mi a bajom?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Az ultrahnagot készito orvostol nem tudtam meg semmit.a mellső falban bal oldalon fokozottabb erezettségű terület.az endometrium vastagsàga 3mm. Jobb oldali ovarium mérete 26x27mm,vetületében vaskos falú,9mm lumenű gyűrűszerű képlet,melyben àramlàs nem igazolható.bal oldali ovarium mérete 20x14mm ,benne 14mm àtmérőjű folliculus.ezek mit jelentenek? Nagyon aggódom.köszönöm

        Dr. Pétervári László válasza a nőgyógyászati ultrahang lelet témában

        Emiatt az ultrahang lelet miatt nem kell aggódnia. A leírt lelet semmi kórósat nem ír le,ezzel teendő nincs. A méh nyálkahártya 3mm-es,ez a menstruáció utáni időben van így.A petefészkek normális nagyságúak bennük ,feltehetőleg tüsző 9 mm-es jobb oldalon,bal oldalon 14mm-es ábrázolódik. Nem tudom a vizsgálat miért történt,de ez teendőt nem igényel.


        Kérdés: 2017. január 27., 16:53; Megválaszolva: 2017. január 30., 20:19

      • Kérdések és válaszok a témakörben: